Agenda

Dit is een overzicht van alle activiteiten van PolyamorieNijmegen.org en onze partner-organisaties. Schrijf ze alvast in je agenda, of kom delen in de voorpret op onze Facebook-pagina.

Let op: Voor sommige activiteiten is het nodig om een ticket te kopen of je in te schrijven via het e-mail adres dat bij de activiteit wordt genoemd.

 • Zevende digi-polyborrel Nijmegen: Pubquiz edition

  Hoe noem je een pubquiz met meerdere mensen? Een polypubquiz! Op vrijdag 17 juli zullen wij een andere afslag nemen en hebben we voor jullie een vermakelijke quiz in elkaar gezet. Heb je daar eigenlijk geen zin in, maar wil je wel komen borrelen? Dat kan! Na half tien is er een digitale borrel zoals dit normaliter ook het geval is.

  Als je mee wilt doen is het dus belangrijk dat je om 20:15 aanwezig bent! Deelname is gratis en aanmelden kan via deze link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEtduCprT8jGtOkVRzp_jx3BOvG9n_XW0nR

  Wat kun je verwachten?
  Op de avond zelf stellen we teams samen uit alle aanwezigen. Ieder team krijgt een teamcaptain die vooraf al wat instructies heeft ontvangen en goed zicht heeft op het programma. Er zullen vijf rondes zijn met zowel vragen (zoals je die normaliter kent op een pubquiz) als groepsopdrachten (heb jij ooit al eens online met mensen een eenhoorn proberen te tekenen?). Voor het winnende team is er uiteraard een bijzonder mooie prijs te winnen!

  Anand en Ewoud zullen de avond in goede banen leiden.

  Teamcaptains gezocht
  We zoeken voor deze pubquiz nog team captains. Team captains krijgen op voorhand wat extra instructies en vragen we om het team een beetje ‘aan te jagen.’ Verder kan je natuurlijk gewoon zelf meedoen! Je kan jezelf aanmelden door even een mailtje te sturen aan polyborrelnijmegen@gmail.com. We waarderen deze inzet zeer!

  Vragen vooraf?
  Heb je vooraf vragen of zou je graag eerst even iemand van de organisatie willen spreken? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com.

  Voor deelname aan de pubquiz is een PC of laptop vereist. Daarna mee borrelen kan wel zoals gewoonlijk op een mobile device.

  We hopen je te zien vrijdag 17 juli!

  Liefs,
  Evelien, Ewoud, Anand en Mariëlle  

  Wanneer: vrijdag 17 juli 2020, van 20:00u tot 00:00u.
  Locatie: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEtduCprT8jGtOkVRzp_jx3BOvG9n_XW0nR
  Host: Polyborrel Nijmegen
 • Polypanel & achtste digi-polyborrel Nijmegen

  Ben je geïnteresseerd in polyamorie of andere vormen van ethische non-monogamie,maar weet je nog niet zo goed wat het precies inhoud? Of kun je je moeilijkvoorstellen hoe dat er in de praktijk nu aan toe gaat? Kom dan op 31 juli naarons panelgesprek op Zoom!

  Deze avond is speciaal gericht om jou kennis te laten maken met ethischenon-monogamie. Er zal een panel aanwezig zijn van vier personen die allemaalandere ervaringen hebben met non-monogamie. De avond begint met het voorstellenvan onze panelleden en het spelletje petje op petje af (zorg dat je zelf ookeen petje hebt), maar het grootste gedeelte van het programma is gereserveerdom vragen uit het publiek te beantwoorden.

  De inloop is vanaf kwart voor acht, om acht uur beginnen we met hetpanelgesprek. We stellen het op prijs als je op tijd komt, zodat het gesprekniet verstoord wordt. Entree is gratis en aanmelden kan via deze link:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUpc-6vqT8qGtF9UH2LVTE8XpcNvEDXgAmh

  Vanaf tien uur zal de avond overgaan in een reguliere borrel. Wat kunje daarvan verwachten? Een videoprogramma dat gemaakt is voor groepen, aparteruimtes waar mensen elkaar kunnen treffen in kleine groepjes en de luxe om jefavoriete drankje te drinken in het comfort van je eigen huis.

  Heb je vooraf vragen of zou je graag eerst even iemand van de organisatie willenspreken? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of eenmailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com.

  Je kunt inloggen vanaf je telefoon of tablet, maar je hebt een computer omgebruik te maken van de volledige functionaliteit van Zoom.

  Wil je ons steunen zodat wij digitale en fysieke borrel kunnen blijvenorganiseren?
  Dat kan! "Het groene monster" is onze donatiepot:
  https://tikkie.me/pay/jv86bkgivg04kbqculrt

  We hopen je te zien vrijdag 31 juli!

  Liefs,
  Evelien, Ewoud, Anand en Mariëlle

  Wanneer: vrijdag 31 juli 2020, van 20:00u tot 00:00u.
  Host: Polyborrel Nijmegen
 • Regenboogmarkt

  Dit jaar doen we vanuit Polyamorie Nijmegen mee aan de regenboogmarkt. Meer info volgt nog, maar we zijn al erg enthousiast!

  Wanneer: zondag 6 september 2020
  Locatie: Grote markt in Nijmegen.