Meer Liefde

Praatgroep over consensuele non-monogamie

Bij Meer Liefde hebben we zelf ervaren dat non-monogame relaties ingewikkeld kunnen zijn en dat het erg kan helpen om deel te zijn van een fijne, veilige community. Daarom organiseren we een maandelijkse praatgroep in Nijmegen met als doel steun te vinden bij elkaar.  

Het maakt niet uit of je pas net bekend bent met non-monogamie of al een doorgewinterde ervaringsdeskundige bent, praten kan altijd prettig zijn. Of misschien is je partner geïnteresseerd in polyamorie en heb jij daar moeite mee, ook dan kan het nut hebben om verhalen van anderen te horen.

Ben je op zoek naar informatie, maar vind je dat liever online? Op onze website houden we ook een naslagwerk bij van nuttige informatie en links over non-monogamie en polyamorie.

Meer Liefde agenda

 • Meer Liefde #43 | Jaloezie

  "Maar word je dan niet jaloers?" is één van de standaardreacties als je anderen vertelt over non-monogamie, en het antwoord is niet altijd eenvoudig. Jaloezie kan afnemen naar mate je meer ervaring opdoet, maar is voor veel mensen ook een normaal onderdeel van hun leven. Wat kun je doen om je hier minder door overweldigd te voelen? Hoe verdraag je jaloezie en wanneer is het te veel en moet je een grens aangeven? Over dit onderwerp gaan we deze vrijdag in gesprek. 

  Voor wie: Iedereen met interesse in consensuele non-monogamie, of je er nu pas net van gehoord hebt of al een doorgewinterde ervaringsdeskundige bent.

  Kaartjes: via Ticketkantoor

  Wanneer: vrijdag 1 oktober 2021, van 20:00u tot 22:00u.
  Locatie: Zoom
  Host: Meer Liefde

Open de agenda van Meer Liefde in je browserimporteer via Google of download de agenda.