Organisatie

Nijmegen is een van de meest progressieve steden in Nederland, en heeft een levendige polyamorie-community.

PolyamorieNijmegen.org is een actieve gemeenschap voor mensen die willen praten over polyamorie, non-monogamie en alternatieve relatievormen. We organiseren bijeenkomsten, picknicks en borrels en onderhouden contacten met plaatselijke praat- en ondersteuningsgroepen. Er is geen formeel lidmaatschap vereist: onze activiteiten zijn open voor alle geinteresseerden.

Onze bijeenkomsten worden bezocht door mensen met een breed scala aan ervaring op het gebied van polyamorie. Sommigen zijn gewoon nieuwsgierig naar het onderwerp, sommigen staan aan het begin van het zetten van de eerste stappen op het gebied van zelf-ontworpen relaties, en weer anderen zijn al jaren actief op dit gebied. Gezamenlijk delen we een brede waaier aan ervaringen en opvattingen.

PolyamorieNijmegen.org organiseert met regelmaat activiteiten, waaronder:
– Praat- en ondersteuningsgroepen
– Engelstalige praat- en ondersteuningsgroepen
– Borrels, picknicks en andere ontspanningsactiviteiten

Onze openbare Facebook-pagina is de plek waarop onze activiteiten en andere nieuwtjes worden aangekondigd.

Wil je zelf meepraten, of zien wat onze bezoekers delen met anderen, stuur dan een verzoekje om lid te worden van onze besloten Facebook-groep. Dan regelen we dat!


Partner-organisaties

We vormen we het coördinerende middelpunt voor een aantal gespecialiseerde organisaties die in Nijmegen actief zijn. Activiteiten van deze organisaties worden aangekondigd via de PolyamorieNijmegen.org Facebook-pagina.

Onze partner-organisaties zijn:

Poly Praatgroep Nijmegen

De polyamorie praatgroep in Nijmegen is al ruim vijf jaar actief. De groep is gegroeid tot vele tientallen mensen, die in verschillende kleinere samenstellingen meerdere malen per jaar bij elkaar komen.
Meer informatie via polypraatgroepnijmegen@gmail.com

Meer Liefde

Maandelijkse supportgroep in Nijmegen die zich richt op zowel beginners als gevorderden. Doel van de groep is het bieden van emotionele ondersteuning en het uitwisselen van ervaringen.
Meer informatie via meerliefde.nl of info@meerliefde.nl

Polyamory Nijmegen English Talking Group

The English-language talking groups are aimed at anyone who speaks English. This includes exchange students, international expats and people with English speaking partner(s).
More information via polyamorynijmegen.nl

Roze Huis Nijmegen

Het Roze Huis-pand in Nijmegen is de uitvalsbasis voor een aantal LGBTQI+ organisaties. Ze organiseren lezingen en bijeenkomsten over verschillende onderwerpen, inclusief gender en alternatieve relatievormen.
Meer informatie via www.rozehuisnijmegen.nl