Polyborrel Nijmegen

Activiteiten in en rondom Nijmegen

Polyborrel Nijmegen organiseert borrels, picknicks en andere gezellige activiteiten voor iedereen die consensuele non-monogamie een plek geeft in hun leven of daar benieuwd naar is. Het maakt niet uit of je nieuw bent of een oude bekende, je bent welkom. De sfeer van onze activiteiten is heel open, voor je het weet ben je in gesprek geraakt met nieuwe mensen.

Als je voor het eerst komt dan kan dit misschien spannend zijn. Maar geen zorgen, we beginnen meestal met kennismakingsrondjes en je kunt altijd terecht bij de organisatoren voor vragen. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken? Dat kan! Stuur ons vooral een mailtje.

Polyborrel Nijmegen agenda

 • Digiborrel: Fall(ing) in Love

  > Meld je nu aan

  Hoewel de blaadjes misschien nog niet allemaal verkleuren (afgezien van de voorgaande warmte) zijn we alweer aangekomen in de herfst. En daarom is dit onze ‘fall’-ing in love editie.

  Oktober staat ook bekend als de ‘wijnmaand’ en dat is (als je er nog eentje nodig had) een prima reden om weer aan te sluiten bij onze digitale polyborrel!
   
  Deze polyborrel is voor iedereen die consensuele non-monogamie een plek geeft in hun leven of daar benieuwd naar is. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met polyamorie ben je meer dan welkom.

  Als je voor het eerst komt dan kan dit misschien spannend zijn. Maar geen zorgen, we beginnen elke keer met kennismakingsrondjes en je kunt altijd terecht bij de organisatoren voor vragen.

  Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com

  Je kunt inloggen vanaf je telefoon of tablet maar je hebt een computer om gebruik te maken van de volledige functionaliteit.

  Liefs,
  Evelien, Ewoud, Anand en Mariëlle

  Wanneer: vrijdag 2 oktober 2020, van 20:00u tot 00:00u.
  Locatie: Het leukste digitale ZOOM borrelcafé
  Host: Polyborrel Nijmegen

Open de agenda van Polyborrel Nijmegen in je browser, Importeer via Google of download de agenda.