Polyborrel Nijmegen

Activiteiten in en rondom Nijmegen

Polyborrel Nijmegen organiseert borrels, picknicks en andere gezellige activiteiten voor iedereen die consensuele non-monogamie een plek geeft in hun leven of daar benieuwd naar is. Het maakt niet uit of je nieuw bent of een oude bekende, je bent welkom. De sfeer van onze activiteiten is heel open, voor je het weet ben je in gesprek geraakt met nieuwe mensen.

Als je voor het eerst komt dan kan dit misschien spannend zijn. Maar geen zorgen, we beginnen meestal met kennismakingsrondjes en je kunt altijd terecht bij de organisatoren voor vragen. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken? Dat kan! Stuur ons vooral een mailtje.

Polyborrel Nijmegen agenda

 • Polyborrel Nijmegen Allermooist Allerlekkerst

  Facebook event: https://facebook.com/events/s/polyborrel-nijmegen-allermoois/565468181206307/

  De decembermaand is een tijd waarin we samenkomen. En wij willen dat ook graag doen met de Nijmeegse poly community. We willen je uitnodigen om op je allermooist te komen en je allerlekkerste eten mee te nemen, zodat we ultiem kunnen genieten van elkaar en elkaars kookkunsten.

  Tijdslijn:
  18.30 Inloop en diner klaarzetten
  19.00 Dineren
  20.15 Afruimen
  20.30 Borrel

  Omdat we maar een beperkt aantal zitplaatsen hebben voor het diner, gaan we werken met een aanmelding voor het eten via https://www.eventbrite.nl/e/registratie-polyborrel-nijmegen-kerst-diner-201983938397. De borrel vanaf 20.30 uur is toegankelijk voor iedereen.

  Als je voor het eerst komt dan kan dat misschien spannend zijn. Bij binnenkomst wordt je altijd welkom geheten, meestal kunnen we je ook al snel introduceren aan andere mensen op de borrel. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken voor je komt? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com.

  Dit evenement is gratis te bezoeken, aan de mensen die dat kunnen missen vragen we een donatie. Omdat het Roze Huis een non-profitorganisatie is en we onze eigen bardiensten draaien, blijven de prijzen van de drankjes laag. Bij de ingang controleren we QR codes en identiteitsbewijzen, conform de regels van de overheid. Heb je klachten die passen bij corona? Blijf dan thuis en laat je testen.

  Liefs,
  Marielle, Ewoud, Evelien en Anand

  Wanneer: vrijdag 17 december 2021, van 18:30u tot 23:59u.
  Locatie: Roze Huis Nijmegen
  Host: Polyborrel Nijmegen
 • Digi Polyborrel

  Digi-polyborrel: Kersteditie

  Versier jezelf

  Lieve, mooie mensen! Helaas gooit Covid bijna letterlijk roet in het eten van 17 december. We hadden een live borrel georganiseerd met een potluck diner vooraf, maar dat evenement moet in verband met de nieuwe coronamaatregelen worden afgeblazen.

  Gelukkig maken we er die avond dan digitaal een spetterend feest van! Blijf lekker in de kerstsfeer en versier jezelf, strooi die glitters in je baard, hang die kerstverlichting in je haren en zet die piek op je hoofd, want om 23.00 maken we bekend wie er het meest uitziet als een kerstboom!

  Je mag natuurlijk ook lekker je meest foute kersttrui aantrekken of juist op je kerstbest komen. Hoe dan ook wordt het weer een episch digitaal samenzijn.

  Deze polyborrel is voor alle mensen die consensuele non-monogamie een plek geven in hun leven of daar benieuwd naar zijn. Ook als je niet uit de buurt van Nijmegen komt of nog helemaal geen ervaring hebt met polyamorie ben je meer dan welkom!

  Als je voor het eerst komt dan kan dit misschien spannend zijn. Maar geen zorgen, we beginnen elke keer met kennismakingsrondjes en je kunt altijd terecht bij de organisatoren. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken voor je komt? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com (mailto:polyborrelnijmegen@gmail.com).

  20.15 Inloop
  20.30 Kennismakingsrondjes
  21.30 Vrij borrelen

  Het evenement is gratis te bezoeken, maar het is wel nodig om jezelf vooraf even te aan te melden. Aanmelden kan eventueel ook nog wanneer de borrel al begonnen is. Vul de registratie in en vind ons via de mail die je dan direct krijgt! Aanmelden kan via: https://us02web.zoom.us/j/84975589654?pwd=Q2txWGpkUGZjYko0QUlqME5zZzc4QT09

  Wanneer: vrijdag 17 december 2021, van 20:15u tot 23:45u.
  Host: Polyborrel Nijmegen

Open de agenda van Polyborrel Nijmegen in je browser, Importeer via Google of download de agenda.